Autor
Jastrzębski, Witold
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Tytuł
Technologia chłodnicza żywności : podręcznik dla technikum
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
UKD
664.8/.9:621.56/.59](075.3)
Hasła przedmiotowe
Mrożonki technologia
Podręczniki dla szkół zawodowych
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. [456]. Bibliogr. s. [456].
Dla kl. II - IV tech. zawodowego.
080
%a 664.8/.9:621.56/.59](075.3)
100
%a Jastrzębski, Witold
245
%a Technologia chłodnicza żywności :
%b podręcznik dla technikum /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
%c 1991
%e (Pozn. :%e (Pozn. :
%f ZG).%f ZG).
300
%a 454, [2] s. :
%b fot., rys., wykr. ;%b fot., rys., wykr. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. s. [456].%a Bibliogr. s. [456].
521
%a Dla kl. II - IV tech. zawodowego.
650
%a Mrożonki
%x technologia
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne